Koha ecë, kujtimet mbesin...
Rezervo tani: +386 49 448-764    

Ofertat e Fundit

Shërbimet që ne i ofrojmë

Shërbimet

 • Videoxhirime Familjare

  Xhirime të dasmave dhe ahengjeve të ndryshme familjare, me kamerë profesionale dhe me kualitet HD.
 • Videoxhirime Komerciale

  Xhirime të videoklipeve muzikore dhe video reklama të produkteve apo kompanive të ndryshme.
 • Fotosesione

  Fotografi profesionale në ambiente të hapura (natyrë) dhe ambient të mbyllur.
 • Ftesa

  Ftesa për ahengje të ndryshme familjare, të lloje të ndryshme varësisht nga dëshira e klientit.

Shërbime Shtesë

Konvertime të ndryshme
Ofrojm konvertime të ndryshme të videoxhirimeve duke filluar nga formati DV deri te formati HD. Gjithashtu bëjm edhe shumëzimin e CD, DVD dhe Blue Ray.
Albume për foto
Bejme pergatitjen e albumeve profesionale për fotografi, të llojeve dhe formateve të ndryshme.
Foto express
Bëjm printimin e fotografive të formateve të ndryshme. Duke filluar nga formate të vogla deri te ato më të mëdha.
Ftesa të ndryshme
Ofrojmë dizajne dhe printim të llojeve të ndryshme të ftesave për ahengje të ndryshme familjare. ,nga llojet më të thjeshta deri te ato më të avancuara.
Web Faqe
Ofrojmë edhe Dizajne të ndryshme për Web Faqe të llojeve të ndryshme.

Video

Galeria

Informata rreth Kompanisë

Për Ne

N.T.SH.NEXOS, u themelua ne Maj të 2010. Prej atëherë e deri më tani, ne u angazhuam shumë në punë duke e përmirësuar çdo herë atë. Ne hymë fuqishëm në treg, duke u bërë një ndër konkurentët më të mëdhenjë në treg. Kjo falë angazhimit ne punë,marketing dhe investimit në teknologji. Më shumë info!

Për Kontakt

Brigada 123, Nr.19, Therandë

+377 44 474 213, +386 49 448 764, +41 79 328 06 75

studionexos@hotmail.com

Facebook

YouTube

class="video_frame">